psisik 

kapat
  1. ruhsal.
    (cikarinbeniburdan, 26.01.2006 19:52)
  2. görme,işitme,tatma,koklama,dokunmadan oluşmuş beş duyunun dışındaki şeyleri algılama içgörüsüdür. (bkz: içimdeki ses)
    (asiti kaçmış kola, 05.03.2006 22:10)
  3. bir pokemon türü
    (bkz: abra)
    (bkz: drowzee)
    (KIDD, 02.08.2006 02:19)
  4. (bkz: protoss)
    (brksbc, 21.09.2006 17:48)
  5. dogaustu gucleri oldugunu iddia eden, * size, sizi, kaderininizi, geleceginizi falan anlatma gayreti icinde olan insanciklar. *

edit: psychic icin yapilan tanim buraya yonlendirilmis ben masumum. *
    turkce karsiligiyla tam ortusmuyor. *
    (Confusedy, 28.09.2006 20:14 ~ 21:38)
  6. (bkz: heroes)
    (kratostol, 29.09.2007 05:37)
  7. pisişik yetenek şuurumuzu şimdiki farkındalığımızın ötesine genişletebilme becerisidir.
    (earwen, 10.03.2008 21:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» isledigi hayiri herkese duyuran adam » hande ataizi » halsizlik » keci boku » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » kathy bates » 06 zps 52 » marabam var » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » tayfa » yagmur » selim sesler » isirgan otu » boga burcu unluleri » onur oymen » ask » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » avrupa yakasi » izmir » alfie » ruya » chrome vanadium » yozgat anadolu lisesi » what a feeling » recep tayyip erdogan » fasizmin kurbani turban » naber seker » akp hukumeti » spread your wings a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa