psikopat misin evladim 

kapat
  1. ***afacanlığın sınırlarını aşıp psikopatlığa geçiş yapmaya çalışan bir gence yöneltilen soru.*
    #335017 (prestij muzik ailesi, 10.06.2006 17:22)
  2. teshis koymaya calisirken, kafasi karismis psikiyatr * insaninin, hastasindan * almaya calistigi tuyodur.
    * * * *
    #335043 (Confusedy, 10.06.2006 17:29 ~ 17:47)
  3. küçücük bir çocuğa en söylenmeyecek, en söylenen cümledir. çocuk sadece kafasını çamaşır makinasına sokup şarkı söylüyor *, evdeki çatal, bıçak, bardak gibi eşyaları bizden sonraki uygarlıklara tarihi eser olsun diye gömüyor, balkondaki patates-soğan sepetini karşıdaki futbol sahasındaki akranlarına atarak heba ediyor, okulda sınıf arkadaşının parmağını ısırmak suretiyle koparıyor ve biraz sıkça uzaklaştırma alıyor, ev duvarlarını pastel boya ile boyamayı öğrenmek için kullanıyor ve makyaj yaptığını sanıyordu*. şimdi gördüm; intihara cesaret edemeyen bir zavalli olmuş, bu durumu bu cümleye bağlıyorum. *
    #1071577 (headacheda, 28.12.2006 20:06 ~ 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

psikopat misin evladim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. psikopat misin evladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu psikopat misin evladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce ulker » cep telefonunun kullanim alanlari » hayvanlarin en guzeli » servet cetin » sucuk » otoyol kenarinda koyun otlatmak » msn de tum listesini toplu konusmaya alan dallama » karsi balkondan evi seyreden teyze » barney calhoun » burcu esmersoy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games