psikopat mi olalim lan illa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. la fetta illa ali la seyfa illa zulfikar
  2. ilme ettim talep illa edeb illa edeb
  3. ne olursak olalim biz olalim
  4. illa
  5. illa ki
  6. illa sevdim
  7. illa velakin
  8. illa cikonella
  9. illa tidandi
  10. anne koca illa bu gece

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bas gaza » ultraslan uni » starship » 1926 » 06 zps 52 » zordur kopruleri yakmak » angl » sadettin kanyak » rus edebiyati » derya balta » dogum gununde sinava girmek » anjelika akbar » raman dagi » firkete » 19 mayis » kill for you » blood of hatred » rapidshare » hicbir seyden memnun olmayan insan » pergamon » mircan kaya » ucaktan dusen sahsin ruh hali » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » arkasi » eser koker » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » utulemek » malcolm x » iyisi mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa