psikometrik psikoloji 

kapat
  1. Davranışların ölçülmesi ve değerlendirilmesi, istatistik yöntemlerinin psikolojiye uygulanması gibi konularla ilgilenen psikoloji dalıdır.
    #1983588 (xsentos, 22.07.2007 09:41)
  2. en basit haliyle psikolojik testlerin değerlendirilmesi, istatistiksel verilerin yorumlanması üzerine kurulu psikoloji alt dalıdır.son zamanlarda psikometrik degerlendirme merkezlerinin giderek yaygınlaşması nedeniyle sıkça gündeme gelmekte ve günden güne tanınmaktadır.
    #3715468 (nanik depresif, 24.07.2008 22:06)

© 2008 - uludağ sözlük

psikometrik psikoloji başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. psikometrik psikoloji ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu psikometrik psikoloji nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliden istemeyerek ayrilmak » sakaeli kaya mezarlari » ersin korkut » bakire olmayan bayanla evlenmek » zenci turkler » pantolonun icine kazak sokmak » pizza hut » cigdem » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » peceteye recete yazan doktor » prix l arc de triomphe » seri eksi oy veren ibne » iplikci nedim » hukuksal danisman » var misin yok musun tony » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turgay bahadir » here comes the sun » tasdelen karakol baskini » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » beni sorma iyiyim » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » genelkurmay baskanligi » taraf » turuncu kusak » schenardi » pasta hut » sumeru » zall in buyuk acmasi