psikolojik danismanlik ve rehberlik servisi 

kapat
  1. öğrencilerin okullarda ve üniversitelerde çeşitli sorunlarını çözümleyebilmelerine yardımcı olmak ve onları yönlendirebilmek adına kurulmuş olan, danışman rehber ogretmenler eşliğinde çalışmalarını sürdüren servislerdir.
    #2713300 (salvation, 18.12.2007 22:29)
  2. (bkz: pdr)
    #2713391 (finally free, 18.12.2007 22:44)

© 2008 - uludağ sözlük

psikolojik danismanlik ve rehberlik servisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. psikolojik danismanlik ve rehberlik servisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu psikolojik danismanlik ve rehberlik servisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deft » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » sekropia » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » erketede bekleyen saz ekibi » evlilik kredisi » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » karagarga » jean amerika nin salvaridir » eminonu » baskici bir ailede yetismek » kaybetmek » pink floyd » bir kereden hicbir sey olmaz » var misin yok musun ajdar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayrunnisa gul » abuli » samata » yaman okay » dis » qqleta » agalmatophilia » don demeyi unuttum » decl » paraphilia » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » esens » facebook ile dalga gecen ezik tipler » kugu golu canavari » silent running