ps2 

kapat
  1. (bkz: sony playstation 2)
    #3722286 (MaTRiX, 26.07.2008 02:38)
  2. bi ajanın kod adı ama hangisi ben de tam bilmiyorum.
    ajan olm bu, skertir adamı, boru mu?
    #3722319 (kuzgun, 26.07.2008 02:44)

© 2008 - uludağ sözlük

ps2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ps2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ps2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the last guy » jamall » balikesir » yaran msn nickleri » cemeteries of london » fortis » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » hayata dair ic burkan detaylar » matrixxx » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » a kiss to remember » gaziantep » yaran yildizlar » mus » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » telsiz kestirmesi » yavuz selim demirag » canlandi lan canlandi » medariiftihar » imhotep » polemik yapilabilecek entryler » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » ask borusu » grand theft auto iv » ana baba baci abi kardes gibi zall » bu basliga entry giren essektir » recep tayyip erdogan in msn i » zeytinburnu » john locke » a room with a view