proxy 

kapat
  1. sayesinde web siteleri arasında anonim bir şekilde sörf edebiliyorum. Çünkü Web sayfalarının serverları, sadece anonim internet proxy sunucularının IP adreslerini görebilirler. proxy sunucular kullanarak kimliğiniz gizli tutulabilir.
    #137196 (atipik, 28.03.2006 22:01)
  2. sözlükten def edilmeden önceki ilk nickim.
    #1105495 (kotu adam, 04.01.2007 18:49)
  3. Proxy servisleri, uluslararası Internet bağlantılarındaki yoğunluğu azaltmak, erişimleri hızlandırmak ve ağı daha etkin kullanmak için çok yararlı araçlardır. Proxy servisi, Internet üzerindeki yerel bir ağ (ya da Internet; e bağlı bir bilgisayar) ile, dış dünya arasındaki ilişkiyi sağlayan bir yardımcı geçiş (gateway) sistemidir.
    #1516573 (hayvan adam, 11.04.2007 17:04)
  4. aynı zamanda telekomun yasakladığı sitelere girmeye yarar.
    #1516603 (sheriff, 11.04.2007 17:12)
  5. anlayamadiğim bi sebeple uludagsozluk e girememem üzerine bazen benim de kullandiğim sorf sistemi. mesela $u anda
    #2390405 (Grunge, 27.09.2007 20:54)
  6. sitelerin türkiye iplerine yasaklama koyduğu zamanlar yada türk telekomun türk serverlarına kısıtlama kyoduğu zamanlarda başka bi ülkenin ip'si üzerinden siteye girmeyi sağlayan zımbırtı.
    #2390418 (BerAent, 27.09.2007 20:56)
  7. vekil sunucudur. uyap denen program bununla iş görür.
    #2390422 (grand ekinoks, 27.09.2007 20:57)
  8. fake yazarlar için iyi bir zerzavat. * *
    #3307518 (arcadian, 23.04.2008 11:49)

© 2008 - uludağ sözlük

proxy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. proxy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu proxy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayran ile sigara icmek » 21 haziran » vecit » ayabakan » kopush fm » gelin damat fotograflari » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » stifler » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » ferber » alucard » balos kalesi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » unio mystica » jean claude van damme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serbetli tatlilar » badem » estrojen » bosna hersek » rod stewart dinleyen seriatci » tasima turklerle degirmen donmez » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » mikrosefali » hipokondriyal sanrilar » ekt » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » tom bombadil » tanrica » atm den makbuz isteyen anarsist genc