provokasyon kokan hareketler 

kapat
  1. Ataturk bustunu yakan dangalak bunun en buyuk orneklerinden birini yapmistir. tanim : bekleyince kokusu cikan hareketler butunu...
    #798364 (imhotep, 01.11.2006 12:16)
  2. en ciddi örneklerinden birisinin semdinlide gerçekleştiği, düzen ortamından rahatsız olan kişilerin iç karışıklık yaratmak arzusuyla başvurdukları hareketlerdir.
    #798431 (vend avesta, 01.11.2006 12:42)

© 2008 - uludağ sözlük

provokasyon kokan hareketler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. provokasyon kokan hareketler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu provokasyon kokan hareketler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » basur » brad bellick » kompleksiz insan » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » nurettin veren » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » dogan gorunumlu sahin » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » ua pasali » her issize 350 ytl maas » mozzart » yazarlarin aslinda demek istedikleri » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunce » paf » dialogue with the stars » beyaz show » anal seks » zemzem cok elzem » kara cahil » agzi dolduran gulme efektifi » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » genc fenerbahceliler » afyonkarahisar » yazarlarin korkak olmasi » limanla kavgali isyankar kaptan » kuzgun