provakator yazar 

kapat
  1. açtığı başlıklarla sözlüğü ateşe verip,ateşler içinde kalan yazarların entrylerinin karşısına geçip gülen yazardır.amacına ulaşmıştır.böylece hem olayı provake etmiş ,hem de başlığına bir çok entry girilmiş olur.
    #2870818 (naturalboy, 20.01.2008 23:45)
  2. deli ve kuyunun içerisine attığı taş ile ilgili paradoksun sözlükte yeniden tanımlanmış halidir. zira konu her dem yinelendiği sürece kuyu daha bir iştahla taşı karanlığına çekmekte, akıllı güruh daha fazla haz almakta olabilir. ya da tüm bunların aksine deli de taş da kuyu da akıllı da bu durumdan memnun mutlu mesut yaşamaktadır.

(bkz: olabilite de bir tanımlama olabilir) *
    #3791897 (arup, 09.08.2008 04:39)
  3. (bkz: zenci nicki)
    #3791899 (devilscry, 09.08.2008 04:40)

© 2008 - uludağ sözlük

provakator yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. provakator yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu provakator yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paf » zollinger ellison sendromu » teknik resim » gaziosmanpasa kultur merkezi » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » akrabalara gitar calmak » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » dinde mantik aramamak » ugur isilak » son mermiyi kendine sik » umursanmamak » mental map » paradox of cartography » zwh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gullibility » yandex » likitide » cenabet » elfmsd » yaran ruyalar » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » artik cok yiprandim diyen sevgili » niyetsiz sozluk » liege » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » knockin on heaven s door » son tavsiye edilen entrylerim » ruyada dis hekimi gormek » edirne