promosyon kuponu cikabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. promosyon
  2. sozlukte promosyon
  3. promosyon bardaklari
  4. fuhusta promosyon
  5. promosyon fuari
  6. reklam ve promosyon sanati
  7. uyusturucuda promosyon donemi
  8. lokantalardaki promosyon sacmaligi
  9. gazetelerin promosyon cilginligi
  10. pay kuponu

© 2008 - uludağ sözlük

promosyon kuponu cikabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. promosyon kuponu cikabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu promosyon kuponu cikabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» transvestic autogynephilia » yarim derdini ver bana » kara carsafin yasaklanmasi » kirli » hvite krists dod » baska marketin posetiyle markete giren kisi » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » yamyamlik » inadina akp » vicdan » delikanli adam » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » vicdan olmadan iman olur mu » biruni » trafik kazasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burak ile levent » turklerin cok iyi yaptigi isler » grand theft auto iv » eksi sozluk te basligi var » uyumak lazim » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » dis » ykz kina » ask i virane » mark jackson » ugur dundar » sinavda mesaj atmak » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » teroru cozene odul verelim » 1 gun gecti unutamadim seni