proleyerya diktatorlugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. proleterya diktatorlugu
  2. proletarya diktatorlugu
  3. parlamento diktatorlugu
  4. iran in bir erkek diktatorlugu olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

proleyerya diktatorlugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. proleyerya diktatorlugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu proleyerya diktatorlugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ic camasiri giymeyen insan » cebit » zeytinburnucocugu » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » temel bilgi teknolojileri » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ned flanders » uludag sozluk » galatasaray dan nefret etme sebepleri » baba ogul diyaloglari » tolga evren » bana fenerbahce mi geri verin » her gun okula giden ogrenci » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » alvin ailey american dance theater » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ikimize » iyi kalpli olmak » suleyman akdi » okayi yamasika kombamba kombamba » the usual suspects » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » mental map » antalya » basur » ben garanti cennete giderim diyen insan » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » the last guy » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » fenerium com tr » 6 pas