projesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en ver projesi
  2. kes ari projesi
  3. gap projesi
  4. ae2 projesi
  5. ypc projesi
  6. su ver projesi
  7. mernis projesi
  8. nabukko projesi
  9. genografi projesi
  10. 40 hayat projesi

© 2008 - uludağ sözlük

projesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. projesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu projesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » yaran msn iletileri » yabancica » derdest » fm 2009 deki yetenekler » ataturk un fenerbahceli olmasi » yaratici besiktas taraftari » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » pride and prejudice » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » ergenekon cetesi » oldum de uyandim » sozlukte aglatan yazarlar » kavak yelleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mario elie » dopamin » cherry » shashkin » son ask » d bk » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » bi bucuk iskender » eshab ul kehf » aba guresi » ugur dundar » jet ali » no tanri no cry » akalkuli » uludag sozluk