programinin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tartisma programinin gereksizligi
  2. gotha programinin elestirisi
  3. word programinin kullanissizligi
  4. ne var ne yok programinin yayindan kaldirilmasi
  5. sok programinin kokulu yayin yapmasi
  6. izlenen tv programinin sol frame e yansimasi
  7. virus programinin viruslu cikmasi
  8. sayan in programinin korse reklamlari almasi
  9. makine programinin 1 nisan a denk gelmesi
  10. tanik koruma programinin sozlukte uygulanmasi

© 2008 - uludağ sözlük

programinin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. programinin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu programinin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asr i saadet jargonu » mta88 » herkes vatanini sever » cekirdek coplerini yere atmak » nevizade » karakoncolos » somatizasyon » infantisit » tartar » parafazi » decay » kapali olup okula girerken basini acan kiz » seninki kac santim » gordon s » cok guzel hareketler bunlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » n f k com » milan osterc » haybeden gercekustu ask » babanin degerinin anlasildigi anlar » unutulan yillar » durduk yere tersleyen ariza kadin » gerdek gecesi diyaloglari » mantikla din aramak » paramnezi » have a cigar » endojen depresyon » igrenc espiriler » ac misin tok musun » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » izani yok