program files 

kapat
  1. windows işletim sistemin kurulu olduğu disk sürücüsünün içinde blunan, adından da anlaşılacağı üzere sistemde yüklü program dosyalarını barındıran klasör.
    adı değiştrilemez.
    #512844 (armyy, 08.08.2006 13:49)

© 2008 - uludağ sözlük

program files başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. program files ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu program files nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» psikojen koma » moravia » bratislava » oligofreni » hepimiz eski sevgiliyiz » fatih keskin » saturnine » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » gulsen abi » sozlukteki pkk lilar » seni sican seni » kurtlerden nefret etmek » tiberian sun » lanetlizeynep » yardimci kadin oyuncu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » kiyamet » ali yildirim » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » abdulkadir es sufi » hipoestezi » recep tayyip erdogan in msn i » istanbul kizlari vs ankara kizlari » gunun sozu » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » igrenc espiriler » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » vakit » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri