profilo reklamindaki sinirli adam 

kapat
  1. bu insan karısına ev işine yardım ediyorum sen yemekleri yap ayağına bulaşıkları makineye dizen asabi insandır. reklamdan anlaşıldığı üzere yeni evliler. çünkü kadının arkasından "sufle kabına bak çıkar mı bu?" "senin neyine sarımsaklı kuzu bilmem nesi" "sen ilk önce pilav yapmayı becer sonra ne yaparsan yap" diye atıp tutarken üstüne bulaşık makinesini hırpalerken, bir anda karısının "hayatım bili bili bili" demesiyle yelkenleri suya indirir.

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=PwXyYGXVGmc +
    --spoiler--
    #2741733 (prosiner, 24.12.2007 22:24)
  2. profilo iflasın eşiğindedir, ona sinirlenmiş olabilir.
    #2741747 (mta88, 24.12.2007 22:26)
  3. beko'nun dünyayı düşünen çamaşır makinesi reklamında karısını uysal şekilde karşılayıp ve yine aynı derecede sakin davranan adamla dalga geçen reklamın oyuncusudur. aynı reklamda içeri sevinçli şekilde 'hayatıım' diye giren kadın da o beko reklamındaki hemcinsine gönderme yapar.
    #2742188 (kasgarli tost, 24.12.2007 23:32 ~ 23:34)
  4. kızmakta sonuna kadar haklı olan insandır, aç kaldığı yetmiyormuş gibi bir de...
    #2742230 (goodboy, 24.12.2007 23:37)

© 2008 - uludağ sözlük

profilo reklamindaki sinirli adam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. profilo reklamindaki sinirli adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu profilo reklamindaki sinirli adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1487 » hami mandirali » yavru geyik » driver » venezia » kanser » as 74 » kizlarin canim demesi » matematigin coktugu an » sok a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games