profesyonellige karsi metin oktay 

kapat
  1. http://img184.imageshack....84/2223/metinoktayhr6.jpg

bir fenerbahceli olarak açmaktan gurur duyduğum başlıktır. galatasaray taraftarlari tarafindan yapilan secim sonucu ligin birinci yarisinda tribunlerdeki en begenilen pankarttır efendim bu. sevgilisi "ya ben ya da galatasaray" dediğinde galatasaray'ı seçen metin oktay'ı hiç seyredemedim. yunanistan milli takim formasını reddedip ben türküm diyerek a milli formayı giyen ve yurtdışında oynarken sarı-lacivert renkli hiçbir takıma gol at(a)madım diyen lefter kucukandonyadis'i de ne yazık ki. ya da sadece besiktas'ın değil tüm takımların kaptanı olan baba hakki*.keşke seyredebiseydim diyorum. ama babam sagolsun her zaman bana anlatmıştır bu futbol emekçilerini. şimdikiler için profesyonellik attıkları sözleşmelerdeki sıfırların çokluğu ile ölçülürken bu büyük insanlar toz toprak içinde takım ayırt etmeksizin gerçek taraftarların gönlünde taht kurmuştur. açıkca söyleyeyim volkan demirel'den daha çok seviyorum ben metin oktay'ı, baba hakki'yı, sari firtina metin'i, hami mandirali'yı. her şeyden önce adam oldukları bize bu sporu sevdirdikleri için. galatasaray taraftarını da naçizane şekilde tebrik etmek isterim ki böylesine güzel ve manidar bir pankarta imza atmışlardır. pankart hazırlanırken beyin firtinasinda emeği geçenlere her şeyden önce bir futbolsever olarak şükranlarmı sunarım. eyvallah.
    #1218958 (free your mind, 27.01.2007 20:07 ~ 20:11)
  2. metin oktay'ın içindeki galatasaray sevgisinin sonsuz olmasından mütevellit söylenmiş sözdür. italyan palermo takımına transfer olduktan sonra, galatasaray ve palermo dostluk maçı yapacaktır. ancak kendisi galatasaray'a karşı oynamayı reddetmiş ve sözleşmeli futbolcusu olduğu takıma karşı çok sevdiği galatasaray formasını giymiş, gol de atmıştır. böyle müstesna bir insandır tacsiz kral. soyu tükenmek üzeredir.
    #1782241 (fowler, 17.06.2007 22:16)

© 2008 - uludağ sözlük

profesyonellige karsi metin oktay başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. profesyonellige karsi metin oktay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu profesyonellige karsi metin oktay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bejeweled 2 deluxe » hediye etmek » yaran youtube kufurleri » kizlik soyadi » nargile » black betty » xabi alonso » george sanders » cuma namazi » akrostis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci