prof gormemis universiteli 

kapat
  1. anadolu üniversitelerinin çoğunda görülen durumdur.
    asistanlar, öğretim görevlileri en iyi tarafından bir yar.doç falan görebilmektir.
    bu durum düşünce ufkuna nasıl yansır bilemem artık...
    #2455072 (dervisabdi, 11.10.2007 01:42)
  2. pek bir kayıp sayılmayacak durumdur. detaya girmeyi sevmezler. sorulara bozulurlar. bozulmasalar bile, soru soranı bozarlar.
    bkz:işte böyle bişey
    #2455084 (pilotmont, 11.10.2007 01:44)
  3. daha yeni başlamıştır üniversiteye.
    #2455091 (koka, 11.10.2007 01:46)
  4. öğretim üyelerinin bilim insanları olduklarını düşünürsek ders yüklerinin çok fazla olmaması gerekirki bu yükü alacak birileri mutlaka bulunur.

Bilim üretilmiyor diye kopan fırtınada bu kadar ders yüküyle bir öğretim üyesi nasıl bilim üretebilir diye sormamak biraz insafsızlıktır.

heyecanlı asistanlar, ders anlatmaya gönüllü öğretim görevlileri mutlaka ders aşkıyla ynaıp tutuşan öğrencilere gerekli dersleri mutlaka anlatacaklardır. Elbette hocalarda analatacaktır ama öğretim üyelerinin ders yükünün doktora ve yüksek lisans öğrencilerinin derslerinden oluşması görüşündeyim, üzgünüm.
    #2455094 (redfather, 11.10.2007 01:47)
  5. hazırlık okuyan üniversite öğrencisidir.
    #2455095 (taharetmuslugu, 11.10.2007 01:47)

© 2008 - uludağ sözlük

prof gormemis universiteli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. prof gormemis universiteli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu prof gormemis universiteli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» notepad plus plus » dinc bilgin » microsoft outlook » hirsiz yakalamak » seni aldattim diyen sevgiliye soylenecek ilk soz » kurbaga testi » muslumanlarin 4 kadin alip her gun zikir yapmasi » chrysler sebring » turk dizilerinin sisman kizi » kutuphane kurmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci