probis yuzunden biten dostluktan kalan kirintilar 

kapat
  1. zannetmiyorumki içimizde bu lezzeti tatmamış fukaralar olsun. zannetmiyorumki içimizde hayatında birkez dahi olsa probisin yeşil ambalajını şıkır şıkır yapıp sarı şeridinden tutup 10 adımda yeme sanatı üzerinde çalışmayanlarınız olsun ve yine zannetmiyorumki hayatın anlamının o iki bisküvi arasındaki muzlu kremadaki tad mmm. evet şimdi bir var oluş hikayesi, hayatın anlamının inceliklerini belirten bir oturuşta 27 probis rekorunu hala yakın arkadaş grubunda egale etmiş hiçkimsenin bulunmadığı bir yiğido hikayesi dinleyeceksiniz.

efendim şimdi arabayı servise verdim. araba dediysem hemen aldanmayın yahu jeep o jeep. neyse jeep'i servise verdim. acil okula gitmem gerek parça ithal gelmemiş hala, kafam atık tabi. neyse aradım taksi durağını araç yok. hayda dedim olur mu böyle iş. hemen reise (belediye başkanı) bir telefon. dedim ara şu şöförler odasını kapatsınlar bu durağı. neyse allah'tan metro 3 adım uzakta. napalım tabana kuvvet dedik, atıverdik o üç adımı. evdekilerlede biraz papazım, boğazda balık yemeyede vakit yok. karnım hafif aç. dedim bir şeyler alayım yatışsın açlığım. o da ne! metronun içinde hiç restaourant yok tabi yine dellendim. tam karşıda bir adet ülker zavazingosu. para atıyormuşsun sana oradan tuşunu kodladığını veriyormuş. alışık değilim tabi. neyse atıyorum parayı atıyorum parayı kabul etmiyor. meğerse sadece bozukluk ile çalışıyormuş, olan 100 ytl lik banknota oldu. neyse baktım bozuk param yok. şans bu ya yerde 25 ykr gördüm. hemen aldım, sağıma soluma ve özellikle yukarıya hiç bakmadan hızlıca parayı attım delikten içeri çubuk krakerin kodunu girdim. şans bu ya. çubuk kraker düşerken probise takıldı onuda düşürdü. aman allah'ım nasıl mutluyum. nasılda severim anlatamam. öyle böyle değil. dile kolay lan probis. şaka yapmıyorum bildiğin probis. bizi büyüten dünyanın en tatlı şeysi. neyse tabi kıyamadım aç karnına tadına doyamam diye. attım çantaya. neyse gel zaman git zaman okula vardım. sonra bi güzel arkadaşlarla yemeğe çıktım. hesaplar benden tabi. birazda alkol kullandık, heh aklıma gelmişken şöyle bir vecize ile seslenmek istiyorum o kıyamadığım probisimi yiyen lavuğa "elime şişe alınca gelir tüm dost bildiklerim, şişe bitince çeker gider geçmişini dürttüklerim." of yine yaptım, dayanamadım sonunun gelmesine. neyse anlayacağınız odur ki kıyamadığım yemeye dokunmaya, yeşiline güneşte bir şey olmasın diye özel muhafaza ettiğim probisim. dost bildiğim bir lavuk tarafından yemek ve içki faslı bitip eve geçtikten sonra gecenin köründe tüketilmiş. hemde benim odamda, benim masamda. birde utanmadan kırıklarını yok etmemiş, ambalajını çöpe atmamış. aman allah'ım bu ne saygısızlık. neyse tabi çaktım tekmeyi hem ona hem dostluğuna. geriye kırıklara baka baka gözyaşı dökmek kaldı. bunu okuduğunu biliyorum abuzer, yazıklar olsun lan sana yazıklar olsun !

(bkz: bu entryde sanal reklam uygulaması vardır)

tanım: probis markalı abur-cubur yüzünden biten bir arkadaşlığın hazin sonudur.
    #3705964 (sngl, 23.07.2008 03:05)

© 2008 - uludağ sözlük

probis yuzunden biten dostluktan kalan kirintilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. probis yuzunden biten dostluktan kalan kirintilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu probis yuzunden biten dostluktan kalan kirintilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sair uuserlardan siirler » jeremiah massey » amira » antonio pinto » scorpion flower » manto » lezyon » yedigi her golden sonra defansa bagiran kaleci » bir amerikan askeri icin kitabe i sengi mezar » sozlukteki galatasaraylilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games