prim yaptirmisiz canlar 

kapat

1. suçu kendinde aramayıp, ota boka "benim sayemde prim yaptı" diyen zihniyet için kullanılabilir. "sen eline, klavyene hakim ol da, millet hakkında abuk sabuk şeyler yazma" diyesi geliyor insanın. bir başlığın altını doldururken, herkes kendine bakmalıdır; zira entryleri başlığın altına yazan, utanmadan 3 sayfa dolduran kimdir merak etmekteyim.
    #1197462 (swastika, 24.01.2007 00:59)
  2. bir günde olay olan bir yazara sözlükte abi mertebesine erişmiş birinin söylediği söz. yere düşene bir tekmede bizim atmamız yakışmaz ama yerdeki insan atamazkiii atamazkii diye gıcık veriyor ee bize tekme atmak düşüyor.*
    #1197490 (Aktif matkap, 24.01.2007 01:03)
  3. (bkz: prim yaptırıyorum yiyen var mı)
    #1197495 (drankmus, 24.01.2007 01:04)
  4. (bkz: bana 1 5 yaptır acılı olsun)
    #1197510 (thedewil, 24.01.2007 01:06)
  5. (bkz: usta iki prim iki ayran)
    #1197512 (mico1912, 24.01.2007 01:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

prim yaptirmisiz canlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. prim yaptirmisiz canlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu prim yaptirmisiz canlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about prim yaptirmisiz canlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.