prezervatifi koklamak 

kapat
  1. muhtemelen dakikalar önce eczaneye prezervatif almak için ilk defa girilmiştir. prezervatifi almanın heyecanıyla paranın üstü bile alınmamış olabilir. eve gidilir. kapı açılır. kimse var mı diye önce sola sonra sağa sonra tekrar sola bakılır. kimsenin olmadığından emin olunduğunda paket açılır. kullanım kılavuzu okunur. tek kullanımlıktır bölümü yıldızla işaretlenir. sonra heyecanla burna götürülür .. hayallerin yıkıldığı andır o an . . poşet geçirir yaparım daha iyi dedirtir adama . .
    #3783106 (hyptn, 07.08.2008 12:54)
  2. ilkokulda kokulu silgi bağımlısının gençliğindeki dramıdır.
    (bkz: ari maya silgi kokulu prezervatif)
    #3783152 (magius, 07.08.2008 13:04 ~ 13:06)

© 2008 - uludağ sözlük

prezervatifi koklamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. prezervatifi koklamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu prezervatifi koklamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pleasure slave » abdullah avci » ofsayti anlamayan kadin modeli » olum vurusu » oranges ameres » at avrat braveheart » doom gibin » oneqeno » hirt » i can football » bursa da ne ariyoruz zirvesi » alternative information center » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » burcak onder » universitede hocalara verilmis ayarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlarin quit mesajlari » karnimac » orhan ak » the godfather » bunu kaldir » facebook okey » a shot at love with tila tequila » next » bana bagiramazsin diyen sevgili » sinan engin » gordugum ruya » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » osur ulan allahsiz » corcorado » samil basayev