preston huges 

kapat
  1. atatürkçülük ve türkiye'nin demokratikleşme süreci ve Türkiye'nin Demokratikleşme Sürecinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Rolü isimli iki çok önemli esere imza atmış Türkiye uzmanı emekli albay.
    #3014028 (Bohemian Rhapsody, 16.02.2008 18:16 ~ 18:17)
  2. AMERiKAN-TÜRK KONSEYi SAVUNMA VE GÜVENLiK KOMiTESi Başkanı.
    #3014039 (Bohemian Rhapsody, 16.02.2008 18:19)

© 2008 - uludağ sözlük

preston huges başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. preston huges ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu preston huges nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baslik sayi uyumu » aci cekmek » yasar okuyan » basliklari alt alta okumak » insani anlamsizca mutlu eden seyler » yalikavak » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » nazim hikmet e nazim usta demek » kahve » milupa » limanla kavgali isyankar kaptan » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » iste gidiyorum » demirhindi » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir gecelik kizin basa bela olmasi » kenan dogulu » akdeniz universitesi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » cik televizyona de ki ben musteriyim » gulun kokusu vardi » ak 47 » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » ain t it fun » kopya cekip helallik isteyen kiz » voyorizm » sozluk yazarlarindan aforizmalar » jay cutler