prestij somuruculeri 

kapat
  1. kişinin, çalıştığı işyerinin prestijini ve halk tarafından kabulünü kullanarak bireylerden para veya mal çalmasıdır. bu kapsamda sayılabilecek suçlar kapı kapı dolaşıp bir şeylerin satılmasından tutun da şirket hisselerinin yasal olmayan ve aldatıcı yollar kullanılarak satılmasına kadar değişebilmektedir.
    #2123197 (mit against cia, 13.08.2007 11:51)

© 2008 - uludağ sözlük

prestij somuruculeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. prestij somuruculeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu prestij somuruculeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rapidshare » 12 imam orucu » pratik nedenler » canimin canani » ilkokulun vazgecilmezleri » sozlukteki koylu dusmanligi » bursa da ne ariyoruz zirvesi » ilk 11 in altisiyla yatmak » bulent ecevit » sebastian leto » mudahil » anaokulunu disaridan bitiren insan » misvak » deniz feneri almanya dan bana ne » dusunmekte zorlanan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » esmer bilgi » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » 43 tane online yazar gormek » mistik guc » antonio graves » antwerp » hal yamano » aramaya inanmayan ibne » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » pilavi elle yemek » kimi kimi » din hocasi ogrenci diyaloglari » anatolianrock