premium account 

kapat
  1. dağıtılan bedava üyeliklerin en fazla 2 gün sürdüğü rapid üyeliği. o 1 gün bilgisayar kullanıcısı tarafından bayram edilmeli ve internette ne varsa indirilmelidir.
    #650532 (az veren candan j c van damme, 20.09.2006 12:49)
  2. 7 euroya bir aylık üyeliğin alınabileceği sitenin nimetlerinden biri.
    #2463312 (burada seviyorum seni, 13.10.2007 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

premium account başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. premium account ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu premium account nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlarin verme egilimi yuzunden vokalist olmak » galatasaray » abidin aydogdu » planetsky » saipsiz » okul tuvaletinde sigara icmek » brukerizm » araba camlarindaki sinek cesedi lekeleri » teeth » turk telekom a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci