pratik cozum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cozum uretmeyen cozum onerileri
  2. pratik
  3. pratik salep
  4. pratik ev aletleri
  5. pratik paella
  6. pratik lazanya
  7. pratik bilgiler
  8. teori ve pratik
  9. pratik ateizm
  10. pratik insan

© 2008 - uludağ sözlük

pratik cozum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pratik cozum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pratik cozum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stage name » ideal penis boyu » malatya » ptt » remake » erdal sarizeybek » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » who is the gossip girl » milk cup » ifrit » ben hep seni yazdim » hersey ona donecek birgun » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » somnium obmutum » death race » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dilber kocarslanli » 3harf sozluk » yazarlarin aslinda demek istedikleri » goncagul sunar » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » dogubayazit » mustafa celaleddin pasa » metrobuslerdeki vip koltuklari » cumhuriyet » hey » ahmet yildiz olmedi sirin » rahimagzi » adako » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » halki ekonomik kriz ile korkutmak