pozitif enerji 

kapat
  1. sevgi pıtırcıklığı, her daim yaymaya çalışılan şey.
    #1426469 (larker, 18.03.2007 17:21)
  2. var misin yok musun'un dayanak noktası.

- hanfendi iki kutu kaldı sonunda. kutunuzda ya 1 ytl var ya da 5 ytl. ne yapmak istersiniz?
    + 10'dan geri sayalım bakalım ne olacak. belki 500.000 ytl çıkar.
    - ama hanfendi ya 1 ytl ya da...
    + aaa pozitif enerji yaysana evladım. şans bu belli olmaz.
    - günah benden gitti açıyorum. 10, 9, ... veee 1 ytl.
    + ben anlamam -ühüühü- bir daha sayın bu sefer bir milyondan geri doğru olsun.*
    - eeeeeeeeee yeter beahh.
    #3025362 (larker, 18.02.2008 18:33 ~ 18:34)
  3. (bkz: pseudoscience)
    #3244226 (soul forged sin, 08.04.2008 02:53)
  4. enerjinin kaybolmadığını sadece dolaştığını ve dönüştüğünü düşündüğümüzde. herşeyin aynada ışığın yansıması gibi bir yansıma ve birşeye cevap olduğunu gördüğümüzde aslında yaymamız gerektiğini anladığımız enerjidir.

malum ne ekersen onu biçersin gibi ne yayarsan o gelir seni bulur gibi gibi.
    #3341522 (mincirma, 01.05.2008 00:41)

© 2008 - uludağ sözlük

pozitif enerji başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pozitif enerji ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pozitif enerji nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » recylcle bin » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » goz doktoru » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » luther » esat edin » enerji cocuk » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » 128 » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » uludag sozluk » yaran basliklar » flaman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seray sever » dolmusta aglamak » 60 genclik » mufteri her zaman haklidir » the genius of charles darwin » reverie harlequin forest » inanc lisesi » dilber kocarslanli » dunyanin en korkulan taraftari » vicdan » zall misin yok musun » hot spot » turbanin uzerine kask takmak » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » turk silahli kuvvetleri