powerofaith 

kapat
  1. yawrum beee.. ii ki geldin !
    dediğim can dostum..

hoş gelmiş...bizleri sevindirmiş.

yazma imkanı olsa sözlüğü dağıtacak bir numara olacak yazar.
    üretken insan !
    makara manyağı !
    #31516 (Mosquito, 21.01.2006 23:07)
  2. kendisi gibi insanlar pek bulunmaz.
    elinden her iş gelir.
    garı gibi yemek yapar....diyen kemal sunal o lafı buna söylemiş olmalı aslında.
    dağ gibi bulaşıkların korkulu rüyası.
    zor anların baş kahramanı.

ilginçtir kendisi,ben hiç aşık olmadım abi ! diyen öküzler sınıfına sokarım kendisini.
    islami ilimlerde yeterince ilerlemiş bir yazar.
    kendisini sevmeyen görülmemiştir.
    #31540 (Mosquito, 21.01.2006 23:18)
  3. eğer bir evde kalmak istiyorsanız yanınızda mutlaka bulunması gereken şahsiyet

şöyle ki:

*karnınızı doyuracak bir anne
    *dertleşecek bir dost
    *çalışmak için gaza getiren bir arkadaş
    *balık tutarken ortalığı çekip çeviren bir amele
    *ilahiyat profesörlerine taş çıkartacak bilgilere sahip alim
    *osmikle aramızdaki irtibatı sağlayan bir diplomat
    *sultanahmet camiindeki yatsı namazlarında vazgeçilmez eleman
    *çift kale maçta direkten dönen topa burun atarak bizi gülme krizine sokan yeteneksiz
    *neşrettiği üç osman kitabıyla gönülleri fetheden yazar
    *her şeyden önemlisi maddelerle sınırlandırılamayacak bir kardeşşş...
    #31708 (baudelaire, 22.01.2006 00:15)
  4. tamam beni benden al ama bikaç saate kadar lazım olacak çabuk getir dediğim makarası sistemleştirilebilecek kadar özgün ve çok yönlü olan fedakar-ul ekber zat..zat-ı mazlum..
    beni ihya etmek gibi fazkasıyla karıştığım toplumdan çıkarmak gibi beni uyandırmak(gerçek ya da mecaz anlamıyla) gibi görevler yüklenmiş anne..acil numaralar listesinde kesinlikle telefon numarası olması gereken insan..

- sen de istanbul yaz lan beraber okuruz

gibi inanılmaz vakur bir insan cümlesine

-iyii tamam!!

diye karşılık verebilecek kadar kendinde olmayan * veliyullah...

şu fani dünyada evlilikten gayri bir isteğini henüz duymadığım mütezavi,cinsel insan..

testesteron hormanlarının ultra çabasıyla anne olarak dünyaya gelmekten kurtulmuş olan bir cehennem hayalperesti..

-ulan biraz da cenneti düşün yahu

dediğimde

-hurileri düşünüyorum yaa olumn yetmez mi ?

demiş ve gönlümde bitmeye çalışan puzzle ını tamamlamış insandır...

-powerofaith elma ne demek ? gibi bir sorunun bile(hiç tereddüt gösterilmeden) sorulabileceği tek problemi çağa uyum sağlayamamak olan kardeştir..kardeşler zincirinin kelepçesidir..kimseyi komaz bir yere..
    #31751 (rasko, 22.01.2006 00:30)
  5. yokluğunda insanın bi parçasının bi yerde kaldığını hissettiği,olmazsa olmaz insan.
    çalıştığı matematik sınavına kafası bozulup arayınca o sıkıntıda bile insanı gülmekten geberten şahsiyet.
    canı sıkılırsa başkalarını güldürür o ona yeterde artar bile.
    kaybetmeyi düşünemediğim,benim çılgın tavırlarımın yanında uyumsuz kaçmasına rağmen hiç ayrılmadığımız deli insan.
    bir yandan soru çözen bir yandan evlilik planları yapan.
    okulda bir hecesi tüm sınıfı yerlere yatırabilen insan.
    yanındayken çenenizin kumandası ondadır.
    o basar siz gülersiniz o durursa siz beklersiniz....
    #31781 (Mosquito, 22.01.2006 00:49)
  6. sözlüğe internet cafeden bağlanan , arkadaşının emanet nickiyle giren, sözlügün en yavaş yazan, talihsiz yazarı.
    #33788 (powerofaith, 23.01.2006 19:50)
  7. anadolunun kapısını ilk açanın alparslan olduğunu, yılın 1071 olduğunu, savaşın malazgirt meydan muharebesi olduğunu bilmeyecek kadar tarih bilgisinden yoksun yazar.
    #33853 (pedaliza, 23.01.2006 20:17)
  8. çok uzun bir aradan sonra sözlüğüne geri dönmüş yazarcık.
    #3038746 (powerofaith, 21.02.2008 13:56)
  9. ilginç bir kullanıcı adı. bana başka yerlerin güzel insanlarını anımsatıyor. ilginç.
    #3212902 (radak emikis, 31.03.2008 02:48)
  10. oooo hoşgeldin gözüm, nerelerdeydin dediğim yazar.
    #3212918 (desifreolmusdisiuuser, 31.03.2008 02:56)
  11. eski bir masaldan tanıdıktır.
    kendisi, asosyalliğin zirvesinde, evin insan içine çıkmayan gudubet kızıdır. ah şöyle bir endam eylese ne kadar hoş olacaktır.

benim gibi histerik bir insan için, melankoli ustası diyebilecek kadar nazik ve halden anlardır.
    şahsımı idol belirleyerek ne kadar talihsiz bir seçim yapmış olduğunun farkına değildir.

bir anı diğerine uymayan müzmin dengesiz halet-i ruhiyemin en çok muhatabı olanlardandır. buna bile
    sabredebildiğine göre şu dünyanın en sabırlılarından biri olsa gerek.

hayran olduğum tevazusu, kibrime verilmiş en afilli cevaptır.
    *
    #3319011 (marionette, 25.04.2008 22:46)
  12. sıcak ilişkiler adına davet alıyorum
    biraz kan ve ilik hızlandırıcı olarak
    kardeşim dedim
    acılarıma da kardeş olur musun

a cahit zarifoğlu
    #3586933 (marionette, 27.06.2008 00:18 ~ 09.07.2008 12:08)
  13. sözlükte inançlı kişiler içinde dikkate aldığım tek insan şu zamana kadar. gerçi başka başlıklarda da ima etmiştim, islam'a mantık çerçevesinden bakmasıyla bir çelişki içinde bana göre, çünkü dinler dönemin şartlarını ele alan dogmalardır, dönemine göre ne kadar ilerici olurlarsa olsunlar insanın zihinsel evrimi ile birlikte gerilemeye muhtaçtırlar, diğer bir deyişle dinler olduğu yerde kalır, ama insan ilerler, dinleri ilerleyen insanın medeniyet seviyesine çekmek de boş ve başarılı olamayacak bir uğraştır benim düşünceme göre..

ancak en azından olaylara mantık çerçevesinden bakması, özneye insanı ve insani değerleri yerleştirmesi, bel altından vurduğunda bu hatayı kabul edebilecek erdem seviyesine nail olması ve kendisinden farklı olan düşüncelere çoğunlukla argümanlarla karşı yanıt vermesi, tartışmayla saldırmanın arasındaki temel ayrımın farkında olması gibi özellikleriyle tartışmaktan büyük keyif aldığım birisi.

ilk olarak yanılmıyorsam ezana tahammül edemeyenler başlığında tartışmıştık, sonra tartışmayı özelden devam ettirdik. o beni ordaki elitist, üç kuruşa onların pisliğini temizlemek zorunda bırakılan temizlikçi kadınlarımızı aşağılayan konken teyzelerini savunmakla itham etmişti, bense bunun böyle olmadığını, ezana tahammülün başka nedenlerinin de olabileceğini izah etmeye çalıştım kendisine, bi şekilde ikimiz de ikna olduk sanırım ki tartışma noktalandı.

o gün bugündür takip ediyorum yazılarını, ne zamandır da yazmaya niyetim var görüşlerimi rumuz altına. en son da sağolsun benim rumuz altıma dangalakça bi ithamda bulunan dangalağa (ki dangalaktan akıllıca bişey beklenmesi mantık dışıdır zaten) karşı kendimi savunmak durumunda kaldığımda bana boşver, takma kafanı şeklindeki teselli mesajı yollayarak vefasını da gösterdi. bu noktadan sonra da yazmanın bir vicdan borcu olduğuna kanaat getirip bre bismil dedim ben de işte.

sözün özü, o -gözlemleyebildiğim kadarıyla- tasavvuf inancıyla, bense -nacizane- mantığımın çıkarımıyla, yani farklı yollardan aynı sonuca varan, özneyi insan alan insansoyunun yaşayan iki evladıyız. yollar ne olursa olsun insan ve insan sevgisiyse aklın ve vicdanın ortak çıkarımı, bana saygıyla eğilmek kalır. ha gene de belirteyim, diyeceğimden geri kalmam, lafımı asla sakınmam bilesin.*

ayar için pusuda yatan okuyucuya dipnot: rumuz altı başlığıdır, yok uzun, yok yağ çekmişsin, şudur budur diye gak guk edeceklere sezen aksu'dan ''okumasaydınız kardeşim'' şarkısını armağan ederim.

ek/düz: gerekli düzenlemeleri yapmış bulunuyorum efendim. sürçi lisan ettiysek affola.
    #3606850 (zedx, 01.07.2008 21:15 ~ 02.07.2008 05:27)
  14. ayarmatör.

o değil de bazıları hangi yüzle gelip de laf edebilme cüretini kendinde bulabiliyor şaşıyorum.
    #4084853 (enderun sevgiler, 13.10.2008 20:19)
  15. kendi düşüncelerini anlatmaktan aciz çoluk-çocukla uğraşmaması gereken cola turka, yok yok le porta.
    #4084854 (powerofaith, 13.10.2008 20:19)
  16. evet doğrudur, internetten araştırma yapmaz. misal internetten copy-paste edip sözlüğe yazmaz. araştırmak deniyorsa buna, araştırma yapmaz. ama kitap yüzü açmamış insanların araştırıyorum ve sorguluyorum deyip kendiyle çelişkiye düşmesi çok daha garip. yeter sıkıldım.
    #4084901 (powerofaith, 13.10.2008 20:30)
  17. bilgi birikimiyle, olaylara nitelikli bir şekilde yaklaşabilmesiyle sözlük için büyük şans.
    #4084980 (grand ekinoks, 13.10.2008 20:48)
  18. akşam akşam aklıma düştü, hatırladım, doğum günü bugün. kutlu olsun, iyi ki doğmuş, allah bereketli bir ömür nasip etsin.

böyle sözlüğe entry yazarak doğum günü kutlamalarından hoşlanmaz* ama bu aralar havasından yanına yaklaşılmadığı için ancak bu şekilde kutlayabiliyorum doğum gününü.
    #4305745 (marionette, 01.12.2008 20:14)
  19. doğum gününü kutladığım, uludağ sözlük'ün ihtiyacı olan yazarlardan.

nice hayırlı ve uzun senelere...
    #4306330 (enderun sevgiler, 01.12.2008 22:14)
  20. hayırlı ve uzun bir ömür dileğiyle doğum gününü kutladığım yazar.
    #4306832 (grand ekinoks, 01.12.2008 23:37)
  21. akıllı, mantıklı yazar.

(bkz: #4500157) sağolsun, haklı sitemleri var. nasrettin hoca'nın bence sen de haklısın fıkrası gibi ben de haklıyım. özel sebeplerden gayrı, huyum kurusun kalabalıkla hareket etmem. ebedi muhalefet veya anarşik masonluk deyin geçin.

içinde bin entari olan başlığa yazmam ki kaynamasın, kaçmasın yorgun gözlerden. başlık uydururum. taraf başlığı yerine taraf ın derdi gibi. elitist, laikçi tapınak şovalyesi deyin isterseniz. aynı mantıkla, 8877 yazarın 7436 tanesi oh olsun maraş'ta olanlara derse, veya canından sevdiğini söylediği ülkesinin tarihinde dün sayılan 30 yıllık katliamlardan bihaberse, hatta inkar etmeye programlanmışsa, kalan bir avuç küsurat içinde yerimi alırım. hangi dine ne kadar inanmaları gerektiğine, hangi şeyhe, hangi hocaefendiye biat edeceklerine, yani kaderlerinin kuzey amerika'nın ortasının kuzeydoğusundaki beşgen bir binada çizilmesine elimden geldiğince direnirim. bu nur yüzlü gençleri, onlara aptal olmayın diyen aziz nesin'in sabah akşam öven fethullah gülen'den çok daha fazla sevdiğini bilirim.

israil'in, ermenistan'ın yaptıklarına karşı anadolu'daki yahudiye, ermeniye diş bileyenlerdir öncelikli hedefim. binlerce yazar zaten israil'in metrekaresine binlerce küfür yağdırırken benim küfrümün varlığının yokluğunun bu two minutes hate seansı sırasında önemi yoktur. israil'in zulmüne de lanet ederim, darfur'daki kara derili, kaderleri kara müslümanların arap, afrikalı ayrımıyla birbirini kırmalarının, gazze'de ölenlerden kat kat fazla masumun ölmesinin haber değeri bile taşımamasına da, katillerin bizzat bop eş başkanınca ilgi görmesine de. dağın umrunda olmasa da bu tavşan küser. insanların acılarını teraziye koy-a-mam (bkz: başbağlar katliamı/@edip sharabi) önce evimin önünü süpürürüm, sonra düşmanımın gözündeki çöpe bakarım ki ağzımı açmaya yüzüm olsun.

böyleyken böyle dostum. sözde gizli mektubumun sonu bu.
    #4503875 (edip sharabi, 11.01.2009 03:41)
  22. birinci nesil izinli yazar.
    #4857384 (marionette, 14.03.2009 12:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

powerofaith başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. powerofaith ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu powerofaith nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about powerofaith. Copyrights of the articles are belong to their authors.