powerless 

kapat
  1. heroes dizisinin 2. sezon 11. bölümünün adıdır.
    #2613393 (muhasebeye giris, 21.11.2007 12:37)
  2. (ing.) güçsüz, kuvveten düşmüş.

bir de nelly furtado nun beyonce, shakira vb türevleri gibi ortalığa saçılmadan önce yaptığı oldukça dinlenesi bir şarkı:

http://www.youtube.com/watch?v=4wod092NnBg +
    #2692811 (abisesque, 13.12.2007 14:27)

© 2008 - uludağ sözlük

powerless başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. powerless ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu powerless nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demans » mayokini » sekropia » poseidon dan kacis » comorbidity » goncoloz » can baba » anima » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » en istenilen yere sonunda gitmek » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » bir kalemde silmek » abazanligin sonu » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » powerade » kurt » otobuste midenin bulanmasi » almanca » sercan yildirim » sarkilardaki mantik hatalari » metin culhaoglu » anlik » biruni » tutun kolonyasi » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » ece temelkuran » 1 gun gecti unutamadim seni » derdim coktur hangisine yanayim » baba anneme soyle oldum