power turk 

/ 2
kapat
  1. dj kullanmamamakta ama ondan daha fazla reklam kullanmakta olan radyo kanalı. en az çaldığı şarkı kadar da reklam dinlersiniz.
    #2441679 (arkun, 07.10.2007 23:06)
  2. antalya için 105.7 mhz.
    #2702872 (the kene, 16.12.2007 12:44)
  3. online dinlemek için;
    http://89.248.168.38:8876/listen.pls
    #2702875 (the kene, 16.12.2007 12:45)
  4. peaaeağğğeavvaa türk. bence arabada dinlenecek en güzel kanal. türkçe pop. heaaa. peava.
    #2795357 (birthmark, 05.01.2008 22:14)
  5. televizyon versiyonunun en sevdiğim şarkıları ezan saatine denk getirdiği radyo kanalı.
    #2795406 (superisi, 05.01.2008 22:23)
  6. 4 sene önce sadece video klipleri çalan bir radyoydu. şimdi ben bundan ne anladım. amaç klibi olan şarkıysa ben tv'den izlerim. 4 sene önce günde 100 kere yalın çalıyordu. ben yeni kral fm dinlemeyi bırakmıştım. kötü bir dönemdi. yalın zalim'de bana iyi gelmedi. radyoyu bıraktım.*
    sadece popüler şarkıları çalan bir yer. dinlenir mi dinlenir.
    #2891258 (blonde mermaid, 24.01.2008 20:49)
  7. gittikçe boku çıkan müzik kanalı. aynı şarkıyı iki şarkı arayla çalar olmuş. ayrıca tam bir şarkıya başlarken ani bir karar değişikliği ile başka şarkıya falan geçmelere başlamıştır. ''izliyorduk izlemeyelim mi? yani'' dedirtmeye çalışıyor sanırım...
    #3978895 (trumanshow, 18.09.2008 16:46)
  8. yazlıktayken başka doğru düzgün bir kanalın göstermemesi yüzünden gün boyu maruz kaldığım kanaldır, tv versiyonu için konuşuyorum tabi ki de. bir haftalık gözlemlerim sonucunda(ki cinnet geçirmeye ramak kalmışken) şöyle bir liste oluştu kafamda;

tan - yıldızlar da kayar
    serdar ortaç - şeytan
    demet akalın - tatil
    bengü - gezegen
    betül şahin - süper
    hadise - deli oğlan
    murat boz - uçurum
    gülben ergen - bay doğru

yanlış anlaşılmasın, bunları sevdiğim falan yok hatta nefret ederim alayından ama bu kanalın yayın akışı gün boyu neredeyse bu 8 şarkının klibi + 3-4 tane daha şarkının klibinden oluşmakta. arada ayıp olmasın diye nadiren başka şarkıları da görüyoruz. hayır çaldıkları şarkılar zaten beş para etmez, üstüne bir de aynı klibi gün boyu 400 kere seyretmek mümkün. ama unutulmayanlar bölümünde çıkan evladiyelik klipler güzeldir...
    #3984715 (Pulemjot Kalashnikova, 19.09.2008 23:01 ~ 23:06)
  9. (bkz: türkçe song) yayını yapan ilginç kanal. bir zamanlar okul servis aracımızda hep açık olan kanaldı. pop müzik kıtlığından olsa gerek, çok dinlerseniz hep aynı şarkıları tekrar tekrar çaldığını farkederdiniz.
    #3984726 (fishing guru, 19.09.2008 23:04)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

power turk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. power turk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu power turk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deft » hatir ceki » gotverenlik » radyo sol » karsiyaka » mulayim sen kocaman bir cilginsin » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » derdim coktur hangisine yanayim » coumineol » demans » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » gunun sozu » baba ocagi » jean marie gustave le clezio » sik kafali japon askeri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » merve erdogan » favori filmi recep ivedik olan insan » klavye nin gote girdigi anlar » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » mihrap dagi » bunu mu demek istediniz » hocaya tavir alan ogrenci » peter pan » avt » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » seri eksi oy veren ibne » vicdan olmadan iman olur mu » cukurova universitesi » metrodaki guzel kiza asik olmak » devrim arabalari