power plate 

kapat
  1. bir zayiflatma aleti.site adresi icin: http://www.powerplate-tr.com
    (bkz: ukte dolduruyorum)
    #391696 (Hexagram, 02.07.2006 16:38 ~ 16:39)
  2. an itibariyle ilk powerplate uygulamamdan çıkmış bulunmaktayım. öğle arasında işyerinden, okuldan vs gidilip kullanılabilir. 10 dakikaya 1 saatlik sporu sığdırabilen bu alet, yalnız başına kullanılmıyor. aman dikkat, her yerde artık var bu aletten ama ucuz diye güvenmemek gerek. yanınızda fitness hocası bulunmak zorunda. şimdilik çok kolay görünüyor hareketler, gelişmeleri bildireceğim.
    #2803119 (brunglace, 07.01.2008 16:12 ~ 16:13)

© 2008 - uludağ sözlük

power plate başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. power plate ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu power plate nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» in brudges » manyerizm » metamorfoz » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » machine » anton szandor lavey » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » ataturk u abartmak » ozellestirme idaresi baskanligi ni ozellestirmek » annebenpenguenoldum » 314 » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » sevgiliyi sol frame getirmek » makyo » yapay cim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lemon64 com » spa » tatar milli futbol takimi » ntvmsnbc com » banco de gaia » hele bi su ramazan bitsin » aduket ceken damdaki eski sevgili » erkeklerin kizlardan daha esprili olmasi » the dreamers » fox tv » cemsbg » hbb tv » bevliyeci sevgilisi olan erkek » unlu birine benzemek » you are beautiful