postmodern ask 

kapat
  1. aydilge'nin kucuk sarki evreni isimli albümünden en beğendim $arkı.

dış yüzümü soysan
    iç yüzümü bulsan
    karşıma da koysan
    şaşırmaz mıyım

sırlarımı soysan
    gizlerimi bulsan
    sonra da sıkılırsan
    kırılmaz mıyım

postmodern aşkmış
    sürmesi zormuş
    benliğim benliğini çok zora sokmuş

istemem git isterim gitme
    kararsızlık çöktü üstüme
    kalmışım ben orta yerlerde
    ya nedir bu postmodernite
    #302972 (Jusenas, 02.06.2006 09:59)
  2. (bkz: aydilge)
    #303111 (Lefter, 02.06.2006 11:07)
  3. gayet eğlenceli güzel bi melodisi olan,sözleri de bayağa ilgi çeken aydilge şarkısı.
    #696268 (pink_floyd, 05.10.2006 16:57)
  4. (bkz: postmortem aşk)
    #2654009 (bugulu atlas, 02.12.2007 15:19)

© 2008 - uludağ sözlük

postmodern ask başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. postmodern ask ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu postmodern ask nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran okuyucu yorumlari » mendoza » erdogan dan dogan a » ideal erkek » tarihte ilk golu atan futbolcunun tepkisi » oglan cocugu » fazil tekin » biyiga bulasan corbayi ekmekle siyirip yiyen insan » lucky strike » iddaa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games