posterity 

kapat
  1. ing. yeni nesil.
    #1457010 (kutupsal form, 26.03.2007 22:38)
  2. hafıza şampiyonu melik duyar terminolojisinden bir kelime.

efendim bu kelimeyi anlatırken şöyle azman, boynunda zincir taşıyan birkaç -güya- yeni nesil eleman gösterilir. hesapta bunlar poster itidir. neymiş, posterity denince yeni nesil anlamalıymışız falan filan.

"hani kardeşim nerede mad max'te falan mı yaşıyoruz biz, bu azmanlar" diye sorası geliyor insanın, sonra da amaaan bana ne diyor hemen.
    #1472944 (larker, 30.03.2007 21:45)
  3. melik duyar amcanın kafamıza soktuğu kelime, unutmak istesem de unutamıyorum bu kelimeyi. poster iti!
    #1473018 (paradigma, 30.03.2007 22:01)
  4. bu kelimeyi aklında tutabilenler morsell kelimesinin anlamını da unutmayanlardır *
    #1473041 (dawsonleery, 30.03.2007 22:06)
  5. yazmasam olmaz.

(bkz: dungeon)

iki mahkum ellerindeki metal eşyalarla borulara vurup "dan ve cın" sesleri çıkarıyormuş da...unutamıyorum bu kelimeyi yaa..lütfen birileri bu kelimeleri bana unuttursun...

dungeon deyince aklıma dungeons and drangons geliyor...dragons kelimesini duyunca da aklıma dragon ball geliyor...dragon ball deyince de aklıma sapık kaplumbağa adam geliyor...bu böyle gidiyor..
    #1473107 (karamsar kelimeler, 30.03.2007 22:20)
  6. poster iti diye değişkliğe uğramış kelime. ha bir de revenue vardı, o da revani olmuştu. hepsi kardeştir bunların, melik duyar kardeşliği.
    #1473128 (freedean, 30.03.2007 22:24)
  7. ing : soy , döl.
    #2380741 (laedri, 25.09.2007 23:57)
  8. (bkz: iri ted)
    #2929869 (nickimden asagi monsingiladbah, 01.02.2008 04:14)

© 2008 - uludağ sözlük

posterity başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. posterity ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu posterity nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih tekke » biricik suden » ido » metin fidan » lens » ale » haris alexiou » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » asli aydintasbas » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » denizcilik isletmeleri yoneticisi » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » jean amerika nin salvaridir » dugun davetiyesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » k rock » yuzme kolluguna kaymak » hayata kusmek » ankaragucluler saraba dustuler » munkariz » tchibo » besiktasliyim sigara iciyorum » canimin canani » rafael benitez » emre belozoglu » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » yusuf simsek » muhalefetten destek istemek » pippa bacca » bogazici universitesi