poso mou leipei 

kapat
  1. yunan şarkıcı, sotis volanis'e ait deli şarkı.
    serdar ortac ve abidin bilahare bu şarkının içine etmişlerdir*

Poso mou leipei zesti agkalia sou
    opos ta kalokairia me kovoun sta maharia
    leipeis kai eimai monos mou, kriono den andeho pagono
    niotho na teleiono

Pou na se vro na sou po s'agapo
    pou na se vro, me poion tropo na zo
    mou leipeis kai pagono
    niotho na teleiono

Leipeis kai vlepo mesa sta kalokairia
    na hionizei, na vrehei kai na peftoun asteria
    Poso mou leipei zesti agkalia sou
    opos ta kalokairia me kovoun sta mahairia
    #79893 (ferrole, 21.02.2006 12:09 ~ 27.03.2008 08:06)
  2. serdar ortac tarafından beni unut adı ile içine edilerek piyasaya sürülen eser.
    #864259 (ferrole, 15.11.2006 21:36 ~ 27.03.2008 08:06)

© 2008 - uludağ sözlük

poso mou leipei başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. poso mou leipei ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu poso mou leipei nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» at sinegi ganyani » turkiye de basarili gurescilerin islamci olmalari » kenter » bir kufur olarak kurt » hacel obasi » basima ne geldiyse ataturku cok sevdigim icin » fethullahcilari amerikanci sanmak » 19 30 saniye » almanca » banal seks a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games