portakalli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eti portakalli
  2. portakalli kek
  3. portakalli eti cin
  4. dia portakalli gazoz
  5. portakalli ordek
  6. yedigun kan portakalli
  7. portakalli kereviz
  8. portakalli draje
  9. yogurtlu portakalli corek
  10. portakalli bruksel lahmacunu

© 2008 - uludağ sözlük

portakalli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. portakalli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu portakalli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran turkce altyazi cevirileri » metallica konserini fuhus ortami sanan cayci » bir ermeni halk kahramani olarak orhan pamuk » darwin in maymuna benzemesi » bir kiz gecerken sarki soylemeye baslayan abazan » porgenekon » old tennis shoes » bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan » 2008 pekin olimpiyatlari nda turkiye » gercek kesit a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci