portakalda vitamin 

kapat
  1. yeni dördüncü nesil yazar. (bkz: hoşgeldiniz)
    (yoga yapan mistiq kedi, 21.09.2007 21:23)
  2. (bkz: portakalda vitamin olmak)
    (laedri, 21.09.2007 21:27)
  3. (bkz: c)
    (aksak tirtil, 21.09.2007 21:30)
  4. bulaşmayın, yırtarım cinsi yazardır kendisi. nickinden de belli olduğu gibi sözlüğe renk katacağı belli... biraz daha başını diğer sözlüklerden kaldırır ve entry girmek için bu sözlüğü seçerse, yorumlarıyla bu sözlükte de hadi beni guldur biraz insanı olması yakındır.
    (nevi sahsina munhasir, 22.09.2007 15:37)
  5. paso yazıyor durduramıyoruz efendim gibi klişe bir lafla başlayıp kendimden tiksindireceğim ve tanıştığıma en çok mutlu olduğum insanlardan. sözlüğümüze geldiğine ayrıca mutlu olduğumuz kişidir. ayrıca kaliteli ablası gibi kendi de kaliteli bir insandır.* yazıları ile etkisini kısa sürede gösterecektir.
    (markasiz, 26.09.2007 19:08)
  6. anne baba!!! sizin düğününüzde ben nerdeydim sorusuna sanırım portakalda vitamindin yanıtını almış yazar. hos gelmiş. kolaylıklar.
    (handushka, 26.09.2007 19:38)
  7. portakalda vitamin olmak iyidir kal öyle... *
    hosgelmis 4. nesil yazar. *
    (glbst, 27.09.2007 22:56)
  8. yeni bir yazar. hoşgelmiş de, onunda vitamini kabuğunda mı acaba bu hayat gibi diye düşünmeden edemiyor insan. demek kiadem ve havva aslındaelma ağacından elma değil, portakal ağacından portakal koparmışlar da insanoğlu böyle böyle türemiş mantığı türüyor. *
    (novakatinamite, 27.09.2007 23:01)
  9. hannibal serisinin üçüncüsünde başrol teklifi alan yazar. ayrıca kendisi halı sahaların aranan elemanıdır. gerilerden gelen futbolcu terimini türkiye'ye kazandırmış ve baki mercimek gibi yaptığı çıkışlarla, herkesin gönlünde taht kurmuştur.

küçüklüğü biraz sorunlu geçmiştir. babasından her gün yediği dayak, onu psikopat yapmıştır. küçükken eline çakmak alıp ayıyı yakmasının ardından "anne ayı kendini yaktı" diye seslenmesi, bu durumu tüm çıplaklığıyla gözler önünü sermektedir.

ama her şeye rağmen özünde iyi biridir. taaa derinlerinde yufka gibi yüreği vardır. ama işte oraya tüpsüz dalmak yürek ister, boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalınabilir.

yaşı da henüz baya küçüktür. halk arasında kendisine sık sık sıpa dendiği görülmüştür.
    (salca, 03.10.2007 09:55)
  10. çorabının içine sarımsak, soğan, sirke vb. karışımlar ilave ederek zirveye öyle geleceğini ve ayağını burnuma sokacağını söyleyen iğrenç yazar.

çekiniyorum bir şey de diyemiyorum üstadımız, pirimiz olduğu için..
    (peceteye recete yazan doktor, 03.10.2007 21:30)
  11. birazcık incittiğim insandır.

oysa nezle oldum vitamine ihtiyacım vardır..
    (peceteye recete yazan doktor, 13.10.2007 02:03)
  12. sadece kabuğunda olmayan vitaminlerle doludur. jest ve mimik abidesi komik kişiliktir. Abisiyimdir. Uzak durundur.
    (ultrActor, 30.10.2007 14:59)
  13. (bkz: in da club) * *
    (thisrock, 09.11.2007 18:34)
  14. 25 yaşındaki bir insanın 26 yıl önceki hali.
    (justinank, 28.11.2007 18:00)
  15. 45 yaşındaki bir insanın gençliğine özlemidir.
    (nevi sahsina munhasir, 28.12.2007 22:36)
  16. itü sözlük teki portakalda vitamin ile aynı kişi mi acaba diye meraklar içinde kaldığım nesildaş yazar.
    (mykalkan, 25.01.2008 21:42)
  17. (bkz: izmir kuresel isiniyor biz hala iciyoruz zirvesi)

şıklığıyla zirvede inanılmaz dikkat çeken insandır. o kravat hakikaten kıyafetine inanılmaz uyumluydu ve sonrasında bu şıklığının sebebinin başka bir yerdeki zirve olduğunu duyunca çok üzüldüğüm sevgi pıtırcığı*...
    (markasiz, 27.01.2008 01:20)
  18. (bkz: bahcelerde kereviz)
    (cobaj, 27.01.2008 01:26)
  19. potansiyel uzun yol şöförü. "tak ordan bir hayko neşemizi bulalım" diyerek inşaatlara damperli kamyonu ile kum taşıyacak c vitamini. konuşurken burnu kıpırdayanlardandır.*
    (derindusunur, 27.01.2008 12:24)
  20. babasından aşırdığı kıravat ile izmir kuresel isiniyor biz hala iciyoruz zirvesi'ne katımış kişi. nevi sahsina munhasir'ı dövmekle uğraşmaktan diğer bir kaç yazar gibi onunla da pek fazla ilgilenemedim. Bir daha ki zirveye inşallah.

Kırvat güzeldi yalnız.
    (misisipikedisi, 27.01.2008 22:17)
  21. bir arkadaştan çok daha öte. * *
    (sessiz ve derinden, 13.04.2008 15:59)
  22. kadınların en tehlikeli özelliği olan 6.his özelliğini her gece bir vücut sporcusu gibi beyin antrenmanlarıyla geliştirmiş olan yazardır.
    ben sordum haberler iyi.

(bkz: sen kahin misin)
    (iktidarsiz jigolo, 18.04.2008 21:41)
  23. ailesi hakkında bilmediklerini benden öğrenen yazar. *
    (oneqeno, 18.04.2008 21:43)
  24. ...kabuğunda" şeklinde iğrenç espriyle devam ettirilesi sözler silsilesi.
    (ip atlayan gurbuz dana, 30.04.2008 22:23)
  25. üzerine nutella sürülüp yenilesi yazar. portakallı nutella pek güzel hani canım.*
    (uretim cini, 30.04.2008 22:45)

© 2008 - uludağ sözlük

portakalda vitamin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» valencia » kralice ikinci elizabeth » anibal taksi » 1045 » adi bende sakli » aklini kullanan gerizekali » sevgiliyi baskasiyla opusurken gormek » kendi nick altina entry giren yazar » musannif » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » tek turkiye » alex turner » concierto de aranjuez » hiyardan bardak yapmak » grand theft auto 4 » politika » robert s coffee » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » bana keltoslar sac ektiriyor dedirtemezsiniz » demet akalin » bati almanya daki turk iscilerinin sorunlari » ufolar aslinda naziler mi fenomeni » domuz » attila ilhan » globe wallet card » king arthur » death announcements and funerals » testimonial » nazli » uzum sekeri » hrvoje cale » turkiye de anayasa gelistirmelerine bir bakis » helal olsun dedirten entryler » cektirilen vesikalik fotograftan utanmak » ataturk yasasaydi genclige sorardi » moskova metrosu » yobaz » muslumanliktan hristiyanliga terfi etmek » naziler tarafindan firinlanmakla tehdit edilmek » turkiye bayragi » halicioglu askerlik subesi » banu avar » istranca mesesi » dort kadinla evlenmeyi ibadet sanan erkek » atsiz » keyif » multihunter » annenin olmesi » 21 05 2008 tarihli leman kapagi » altuzan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa