porsgemsheniark 

1. radiohead fanı olan sol kanat oyuncusu. her gördüğümde üzerinde kırmızı tişörtü vardı. demek hiç çıkarmıyor. küfür edemeyen biridir aynı zamanda.

edit: felaket yer tarif eder. buldunuz buldunuz, bulamadınız bulacaksınız...
    #646038 (geberip gitsem iyi olacak, 18.09.2006 18:15 ~ 18:25)
  2. gördükçe güldüğüm bir entrysi için: #644944 *
    #647952 (geberip gitsem iyi olacak, 19.09.2006 13:48)
  3. çok kral çocuk, ama tek kötü huyu gs fanatigi olması. yani öle böle diil, adamın suratına bakıyosun yüzünün bi yanı sarı diger yanı kırmızı.korku filmlerinden fırlamış gibi, her an bi balta cıkarıp bi yerinden sizi dograyabilir. zaten herifi gördügüm an kafamda devamlı bi korku muziği çalıyo, " re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbombom", terliyorum, kalbim sıkısıyo nefes alış verişlerim düzensizleşiyo, onu gördükce. nedir ondaki bu fanatiklik anlamış diilim, halbuki hayatın daha güzel yönleri de var. bakmasını bilene tabii.

(bkz: fenerbahce)
    (bkz: altı sıfır)
    #656098 (morsiyah, 22.09.2006 11:40 ~ 13:31)
  4. morsiyahın kankasıymış tanımam etmem. ekşi de okudum hakkat iyi yazıyor. ama sonra okumadım.
    not: okumamam fenerbahçeli olmamasıyla ilgili değildir. *
    #1968410 (pilotmont, 19.07.2007 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

porsgemsheniark başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. porsgemsheniark ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu porsgemsheniark nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet ali birand » marty friedman » yaran kisisel iletiler » cince entry yazan yazar » abaza miknatisi » air » transseksuel guzellik yarismasi » koyuncular » attorney » dunya sikine minare gotune » windows live messenger » terry kath » sagopa dan baskasini tanimam abi » hadise » helyum cekip opera seslendirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » super semih trailer » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » dendrophilia » serdar ortac tarzi dans » nada » when the walls go down » vicdan » baskici bir ailede yetismek » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » ltd » itu sozluk » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » baska marketin posetiyle markete giren kisi » itiraf com » limit