porsche design 

kapat
  1. porsche un tasarım şirketinin adıdır. en az arabaları kadar güzel porsche markalı ürünler tasarlamakta, özellikle saatleriyle kendine hayran bırakmaktadır.

--spoiler--
    http://www.porsche-design.com
    --spoiler--
    #1710957 (beyazyelkenli, 01.06.2007 02:05)
  2. adidas ın bir modelidir.
    #1710975 (imitasyon, 01.06.2007 02:12)

© 2008 - uludağ sözlük

porsche design başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. porsche design ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu porsche design nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milliyetci muhafazakar turk genci » el diego » super clasico » seytan » viresia » hulk karakterinin donusurken soyledikleri » arabanin camindan disariya kusmak » kadinin erkegin birkac adim arkasindan yurumesi » the dark knight » ideal gaz denklemi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci