porland porselen 

kapat
  1. kurucusu ve şimdiki sahibi suleyman pamukcu dur. pamukçu üniversiteyi bitirir ingilizce öğretmeni olur ancak öğretmenliğe devam etmez, bir arkadaşından etkilenerek memleketi siirtte züccaciye dükkanı açar. ardından logolu kültablası, bardak üretimi, istanbula taşınması ve işleri iyice büyütmesiyle porland porselen in ilk temelleri atılmış olur.

paşabahçe'ye bağlı istanbul porselen'in kapanmasıyla onun makinelerini satın alır ve 1992 yılında kendi şirketini kurarak gebzede üretime geçer. ardından şirket gittikçe büyür, işler hep yolunda gider ve üretim imkanları günden güne genişler.

şirket şu anda bilecikteki fabrikasından dünyaya porselen üretmekte ve yılda 70 milyon dolar ciro elde etmektedir.
    #1998074 (beyazyelkenli, 24.07.2007 05:39)

© 2008 - uludağ sözlük

porland porselen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. porland porselen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu porland porselen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » fellowship » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » duyun u umumiye » chewbacca nin aslinda che olmasi » no one is there » ruyada dis hekimi gormek » yalnizim » the rabbit proof fence » vice » bako » grand theft auto iv » seks sinemasinin esrari » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pathology » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » metrobus soforu » kotu kalpli ceyar » fk vojvodina » zall » deusozluk » taslitarla » kocaelispor » yih yih » avon urunlerini satan kiz » ulmer munster » tarumar » zengin dogmak » mustafa celaleddin pasa