porcaro 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. jeff porcaro

© 2008 - uludağ sözlük

porcaro başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. porcaro ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu porcaro nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » sorunsal » herkes vatanini sever » ozkiyim dusunceleri » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » borsa » saniser » ben ve yalnizlik » ankaragucluler saraba dustuler » ama askim yok » aldatan sevgili » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » yaran facebook gruplari » phylum » tiamat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » priapizm » hatunbank » torrent ten dosya indirmek » barlar sokagi » klorofil » circle referee » eski tatar sevgili » turkmetalbands com » rtuk » beyaz show » czech national basketball league » can t smile without you » homeostasis » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » oguzhan tercan