populersiiiin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. po
  2. po nehri
  3. po zarostlem chodnicku
  4. poaca
  5. poas
  6. pob
  7. pobre diabla
  8. poc
  9. pocahontas
  10. pocas palabras

© 2008 - uludağ sözlük

populersiiiin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. populersiiiin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu populersiiiin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk ucus » atilla kart » berfin » thich quang duc » dunya evi » kadinlari anlayamamak » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » micky green » deniz feneri dernegi davasi » galatasaray universitesi » dtm » amigurumi » solo testte 15 piyon birakmak » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » yeni alinan pc yi cokertmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » general motors » aktutun baskininda ergenekon parmagi » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » dibutil suksinat » evrim teorisi » bloodsucker » kaybetmek esraridir olmanin » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » iste kuku kuku geldim » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » bikini bolgesini bronzlastirmak » ilk ucan balon » hayat fatal i neden yoruyorsun » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi