populerligin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. populerligin sonuclari
  2. populerligin dibine vurmak

© 2008 - uludağ sözlük

populerligin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. populerligin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu populerligin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anterograd amnezi » cemsbg » hicbise » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » enderun sevgiler » savasim » metro turizm in kasar hostesleri » sadettin teksoyun parmagi » salla gitsin baby » american pie beta house » peri masali » reich » essence » volkan demirel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dun gece » nestea limon » avt » moonshield » cevresellik » anilingus » the turning » abreaksiyon » devrimci yazar ayarla fasilitesi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » tuomas holopainen » universiteye kalemlikle giden ogrenci » yunus » ergenekonu savunuyorum mutluyum » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu