populer yazar uzerinden prim yapma arzusu 

kapat
  1. çoğunlukla popüler üst yazarlara sözlükte ayar vermeye çalışmak gibi beyhude yanlışlıklar silsilelerinden oluşan biçare davranış şekli.
    #606946 (psychophobia, 04.09.2006 17:29)
  2. milli takımın kaçırmaması gereken futbolcudur. dünya kupasına da az kaldı yahu..
    #606985 (deep, 04.09.2006 17:41)
  3. popülerlik iyi bir sey midir sorularının kafanda çınlamasına yol açan başlık. kastedilen popülerlik "kaya benden cocuk aldırdı" "pınar'ın 3970165. erkek arkadası benim. köprüde bana sellektör yaptı. aha da belgesi" gibi isimlere atfolunmuşsa, acilen bir asprin içmeyi öneriyorum, çünkü o içerdeki kanın bir an önce sulanması lazım. mazallah beyin kanamasından götürür adamı bu düşünceler.
    #606997 (montajelemani, 04.09.2006 17:46 ~ 17:47)
  4. (bkz: kime göre ne ye göre popüler)
    (bkz: bir ben miyim perişan gecenin yalnızlığında)
    #607085 (BlindGuardian, 04.09.2006 18:12)
  5. (bkz: gereksiz sataşmalar)
    (bkz: kim neyin primini yapıyor)*
    #607101 (kadıköy, 04.09.2006 18:17)
  6. uygun bir şekilde ankara havası tutturulur...

popüler olsan ne yazarsın
    ben karşında maçoyum
    bir şeyden anlamazsın
    daha sen bir çobansın
    #607106 (chazsmyr dhuunyl, 04.09.2006 18:19)
  7. popülerlik dediğiniz şey sizin için iyi bir konumsa buyrun size popüler olma tiyoları .
    popüler olmanın herşeyde olduğu gibi iki yolu vardır.birincisi işin hakkını vererek bilinçli insanlardan aldığın pozitif eleştiriler neticesinde oluşan istemsiz popülaritedir.ikincisi ise en basit şekliyle şöyle olur *birine bok atarsın birde bakmışsınpopüler olmuşsun.**sizin için ne şekilde popüler olduğunuz önemli değilse ikinci yolu seçersiniz,fakat amacınız ucuz reklam misali popülaritedeğilse birinci yolu * seçmenize bile gerek yoktur.sizin arkanızda sizin farkında olan insanlar sizi hakettiğiniz yere zaten oturtacaktır...

(bkz: beni sizler yarattınız)
    #607137 (white pages, 04.09.2006 18:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

populer yazar uzerinden prim yapma arzusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. populer yazar uzerinden prim yapma arzusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu populer yazar uzerinden prim yapma arzusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about populer yazar uzerinden prim yapma arzusu. Copyrights of the articles are belong to their authors.