populer baseler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. populer olmak ugruna populer yazara laf atan yazar
  2. populer yazarla mesajlasip populer olamamak
  3. hem sozlukte populer hem de hayatta populer yazar
  4. populer
  5. populer alaturka
  6. populer optimist
  7. en populer yazar
  8. en populer themeler
  9. populer kiz bloglari
  10. ben populer miyim

© 2008 - uludağ sözlük

populer baseler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. populer baseler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu populer baseler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samuel beckett » kadini seksi gosteren unsurlar » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » gercek » istersen hic baslamasin » shaquille o neal » orgeneral sadi ozcan » ha bu diyar » frank rijkaard » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » avea11 » rs4 rtr 3 evo » teknik direktor kiyimi » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abisesque » beirut » atsizcilar com » msn de sevgiliyi beklemek » arnavut kaldirimi » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » kevin martin » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » barack obama vs john mccain » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » vassili zaitsev » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » kizlik zari » pgsg » sener eruygur