popular demand 

kapat
  1. eliyeşil ekürisine ait ve 2005 yılı gazi koşusunu halis karatasile kazanmış safkan..
    ORJiN:eagle eyed(USA)-iman
    #66533 (grand ekinoks, 14.02.2006 19:55)
  2. yoğun istek
    #237195 (grand ekinoks, 12.05.2006 22:05)
  3. perşembe günü yapılan kısa vadeli talha dinçer koşusunu 2100m.de rekor sayılabilecek bir derece ile kazanan şampiyon safkan..
    #237200 (grand ekinoks, 12.05.2006 22:05)
  4. uzun bir aradan sonra pazar günü için kayıt yaptıran safkan.
    #3971299 (grand ekinoks, 16.09.2008 20:55)

© 2008 - uludağ sözlük

popular demand başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. popular demand ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu popular demand nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » bachelorette » yabanci dil » turgut akpinar » napan » msn de aglamak » avon urunlerini satan kiz » walk over » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » the rabbit proof fence » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » shiro ishii » gunluk hayat » golden horn » hayati sek icmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » halki ekonomik kriz ile korkutmak » hemfuckirhemsuurlutospaga » dogubayazit » enderun sirin » odious mortem » grandmaster flash » net sicarsin » telhiye » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » devletin apo ya teklif goturmesi » sozlukteki erzurumlular » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » imper