popoyu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tuvalet kagidi ile popoyu silmek
  2. kaynak olarak popoyu gostermek
  3. popoyu mentollu mendille silmek
  4. popo dedigin otmeli otmeyen popoyu durtmeli
  5. klozete izmariti atmaya calisirken popoyu yakmak

© 2008 - uludağ sözlük

popoyu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» degil mi ki » orhanbencegay » aynur dogan » ataturkcuyum diyen islamciya takiyeni cikar demek » kurtlar vadisi pusu » 1 mayista orantisiz guc kullanan iki polis » house md » before i got my eye out » hilmar orn hilmarsson » anto » 2008 » gelmis gecmis en buyuk golcu » bilgehan » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » moda kokonasi » linda blair » dinci meselesi » kara bir gun » grand theft auto 4 » mustafa sarigul » kelebek » pusi » winston » deathcrush » phpbb » 10 a kadar sayiyorum lafiyla gaza gelen cocuk » 21 05 2008 girgir kapagi » nail scissors » ahmet turk » faidelibilgi » zikerun » yilmaz erdogan » gel ey zahid » hic gostermiyorsun » insanlari dinledikleri muzige gore siniflandirmak » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » invert seker » seri eksi oy veren ibnenin hayat hikayesi » sakirt kart » robert s coffee » 8 » mira » fethullah gulen » turk bayragi » pkk nin silahli mucadelesi kurtlere zarar veriyor » bulent emin yarar » parayi bulunca nick degistirmek » patronun masasina ucan tekme atarak zam istemek » work and travel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa