popomundo 

/ 7
kapat
  1. http://www.popomundo.com oynanabilen online popstar oyunu.

(bkz: sözlükçülerin popomundo karakterleri)
    (peter pan, 07.11.2006 22:36 ~ 17.02.2007 19:09)
  2. popstar olmak dışında sims gibi karakterinizi bir işte çalıştırmak yeteneklerini geliştirmek diğer kullanıcılarla dostluk ve aşk yaşamak bir şeyler satın almak gibi aktivitelerin olduğu web tabanlı online oyun popomundo.com adresinden oyuna ulaşabilirsiniz.
    (hipernova, 11.11.2006 22:33)
  3. nedense popstar adaylarının, annelerinin çok çirkin yaratıldığı site. mesela benim annem resmen aysel gürele benziyo, anayı reddetme gibi bir seçenek olsa hemen başvuracağım ama yok.
    (jynxcello, 13.12.2006 00:24)
  4. zamanla popstarlık dışında başka mesleklerin de oyuna gireceği, gerçek hayata daha da yaklaşacağı söylenen oyun. şimdiden az da olsa doktor, avukat, polis de bulmak mümkün mesela.
    (bikbik, 20.12.2006 15:55)
  5. istanbul şehrinde aynı gerçek hayatta oldugu gibi ucuza insan calıstırılabildigini görürsünüz. Bir temizlikçi 200ytl alır mı yahu.
    (peter pan, 12.01.2007 12:16)
  6. istanbuldaki butun karakterlerin anne ve babasız buyudugunu ve egıtımsız oldugunu gosteren durum.*...

edit : ne bicim sey bu ya bogdu beni walla. hemen kactım.
    ayrıca anne resimleri cok cirkin...
    (darkerway, 12.01.2007 12:50 ~ 30.12.2007 15:23)
  7. bağımlılık yaratan harika bir vakit öldürgeç. oyunda feci ayrıntılar var.. bir zaman sonra kendini aşırı derecede size bağlıyor. hatta zamanla "vip üyesi olsam mı lan acaba" diye kendinize soruyorsunuz. *
    (MANSON, 23.01.2007 23:22)
  8. http://www.popobands.com/popomundo oyuna yeni başlayanlara yardımcı olması amacıyla açılmış bir site.
    (peter pan, 17.02.2007 19:09)
  9. çok yavaş ilerleyen oyun.
    gerçek hayattaki gibi yeteneğiniz ve/veya bilginiz olmadıkça para kazanamıyorsunuz , para kazanamayınca harcayamıyorsunuz , para harcayamayınca canınız sıkılıyor.
    ilk başta çok karmaşık olan oyunu anlamak için yukardaki link ve oyundaki forumlar çok faydalı.
    (lusi, 27.02.2007 16:50)
  10. oynarken göbek catlatiran oyun. *
    (mulayim, 27.02.2007 16:55)
  11. an itibari ile tadilatta olan site. *
    (mulayim, 06.03.2007 11:25)
  12. 12 de açılması gereken ama hala açılmayan oyun.
    * *
    (lusi, 06.03.2007 13:09)
  13. yenilenmiş olarak geri gelen oyun ,
    annem estetik olmuş ,
    istanbul'u temsilen pala bıyıklı bir amca konmuş.
    1 kişi çevirimiçi yazısını gördüğün ilk ve tek yer.
    (lusi, 06.03.2007 14:15 ~ 14:20)
  14. son 24 saattir fena halde sardığım oyun. tamamen sims benzeri, başlıbaşına farklı bir dünya yaratılmış ve sürekli takip edemediğim bir karmaşa içerisinde. mesela oyunda haftalık olarak yayınlanan bir gazete var ve burdan oyundaki diğer şehirlerde olan olaylar takip edilebiliyor hatta 2 hafta önce brüksel'de bir isyan çıktığını okudum adamlar o kadar ciddi yazmışlar gerçek sanmamak işten değil. bu arada oyunda yaklaşık 30 şehir var ve tabii ki en kalabalık şehir istanbul.
    (yarali kopek, 20.03.2007 00:19)
  15. sanal annemin bir sosyete yıldızı olduğu oyun*. oyunu oynayacak olanlara tavsiyem ise kesinlikle selimiye camii taraflarına gitmemeleri insan kayboluyor kafadan 3-4 saaat gidiyor.
    (yarali kopek, 20.03.2007 18:18)
  16. ego tatmin sitesi, hayal geçi$tirme silsilesi. hayır; popstar olma hayalim yoktu; sokak çalgıcılığı yaparak dünyayı gezmek gibi bir hayalim var(dı). "ha noldu artık yok mu?" derseniz "evet yok" hevesimi kırdı ipne site! halbüse ben keman çalı$ıyordum binbir hevesle...
    önceleri çok çekici geldi popomundo... arada bir girmekte öööyle bakınmaktaydım "ne yapmı$ bu ne ki?" $eklinde; siteyi kavramaya çalı$maktaydım... derken bağımlılık yaptı; bir baktım 5-6 karakterim de sokakta çalarak dünyayı geziyor; ve ben ek$isözlük'e bile girmez olmu$um... ama eksik bir $eyler vardı yani güya sokakta çalıyor ama ben öyle bir an ya$amıyorum; dünyayı geziyor ama hiç bir yer görmüyorum... sadece "Müziğimi sokaklara taşıdım ve 47 US$ kazandım." diyor mesela; "Eğlenceli bir otobüs yolculuğunun ardından Autobusni kolodvor Dubrovnik terminaline vardım." ama ben eğlenmiyorum sadece "yapmı$lık hissi" kaplıyor içimi. vs vs.
    tabii faydalı tarafları da var. misal yabancılarla mesajla$ıyorsun; ingilizcen yettiğince tabii. bir $eyler öğreniyorsun onlarla ilgili. tek artısı bu. yoksa feci ıvır zıvır. barbi bebeklerle oynanan oyunlar gibin; yok "yetenek geli$tireyim" de "du bi kitap alayım"
    aman be yaa... monitör kar$ısında bir yığın Halloween Canavar Maskesi bünye var yoksa yok konser kayıt stüdyo falan...

"popomundo gercekten berbat ama egolarımızın tatmini yeri gogu inleten"
    (sidikli, 20.03.2007 18:44)
  17. türklere yapılan bir kıyakmıdır yoksa istanbul'da nüfus ve işsizliğin artmasındanmıdır bilmem ama ankara'nında eklendiği oyun.
    (yarali kopek, 24.03.2007 09:48)
  18. Kullanıcılarının %28 sinin türkiyeden olması nedeniyle ankara şehrini oyuna sokan simulasyon.
    (baybars, 25.03.2007 15:25)
  19. ankara'nın eklenmesiyle birlikte hitit heykelinin yanında duran bir adamın resmini görünce "ulan harbi orası" diyerek o mekana gidip bakıp "ulan harbi aynıymış" denebilir..

8 gündür oynadığım güzel bir oyun..
    (utqqu, 07.04.2007 20:39 ~ 10.04.2007 20:35)
  20. gerçek hayatı sanal alemde yaşatmak aıdna düzenlenmiş bir oyun.
    tanımı yaptığımıza göre anlatmaya başlayalım.. oyunu abazanların yaptığı kanaatindeyim. şöyle ki, oyuna başladığınızda annenin dedikleri bölümünü tamamlamanız gerek.. anne bir kızla öpüşüp koklaşmanızı istiyor. tanışma faslı ise ayrı komedi.. slm ver, konus, espri yap, icki ismarla veeeeee ayakustu bi posta! ayaküstü işinizi görüyosunuz. mekan fark etmez. parktaysanız bi ağacın dibinde, bardaysanız tuvalette yapıyolar sanırım. ama kız sana selam verdi diye ayaküstü yakaladığın yerde postalamak pek doğru olmasa gerek. bu durumda bayan kullanıcıların sloganı şu olmalı: selam verdik borclu ciktik
    (caylaq, 07.04.2007 22:50 ~ 22:52)
  21. sanal bır karekter yaratacagım dıye gercek hayattan soyutlatan oyun. aslında sacmalık. eskıden sanal bebekler vardı ya onlar gıbı. sadece bıraz daha gelısmıs. sanal bebegını van der star yapmaya calısıyorsun fark olarak. sıtede bır yerlerde yazıyor aslında. haftada bır kac gun gırsenız yeterlıdır dıye. ama ınsanolgu ıste, dayanamıyor fırsat buldukca bakmaya calısıyor. sanırım sanal bebek sendromu..
    (hatalidallama, 03.05.2007 03:59)
  22. konserleri izlemesi -pardon okuması- çok eğlenceli:
    "Kitlesel ihya Silahı, <Yeni Parçamın Adına Giriim> adlı şarkıyı çalıyor"
    (sidikli, 10.05.2007 14:49)
  23. istanbul şehri' nin alemdar ailesi tarafından parsellendiği günleri görmek uzakta değildir. maçka parkında bir ton alemdar görmek mümkündür vesselam. polat alemdar dahil.
    (kopekolduren, 14.05.2007 23:37)
  24. beni git gide kendine bağlayan, karakterimi idol olarak görmeye başladığım oyun.

(bkz: sozlukculerin popomundo karakterleri)
    (gorunmez, 21.05.2007 11:51 ~ 11:53)
  25. (bkz: zaman kaybı)
    (diyonsos, 21.05.2007 11:53)
/ 7
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» erdem akakce » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » asagi tukursem biyik yukari tukursem sakal » torba var mi beyler » bunalima sokan cocuk hikayeleri » yaran tespitler » olum korkusu sarinca iman eden ateist amca » megan fox » dusun tasin azicik da kasin » chuck » asli tandogan » turkiye sozluk » winchester » seytan » kendini yaktirmak kullerini bogaza dokturmek » aptal sarisin » montajelemani » kari koca ilan edilmek » erkan dogan » pnomatik » ananas » alkolun bunyede yarattigi etkiye dayanarak » universite kampuslerindeki heykel sacmaligi » liliput » the boondock saints » azrail ile satranc oynamak » stray cat strut » in esir like an eagle » ask sokagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa