popomu karistirma lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. popomu sindir
  2. sozluk bitti popomu sil
  3. popomu gormek isteyen filme gitsin
  4. polisi bu ise karistirma
  5. anneyi karistirma lan
  6. otekini karistirma be
  7. ana baci karistirma
  8. burun karistirma makinesi
  9. burun karistirma ihtiyaci
  10. anami karistirma ulan

© 2008 - uludağ sözlük

popomu karistirma lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. popomu karistirma lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu popomu karistirma lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trinidad tobago milliyetciligi » arto tuncboyaciyan » hatir ceki » voyage au centre de la terre » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » erketede bekleyen saz ekibi » iliskilerde yas farki » akdeniz universitesi » hot fuzz » efkar » gizemli yazarlari desifre etmek » bir gecelik kizin basa bela olmasi » alacakaranlik durumu » 1971 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cagrisim » zamana ve mekana gore degisen seyler » oldum de uyandim » arka mahalle » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » mta88 » teoman » fatih tekke ve batuhan karadeniz » yiyecek » you don t mess with the zohan » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » 80 lerde cocuk olmak » 1980 lerde israil icin bir strateji » don demeyi unuttum » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici