popom 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gor popom yollari ic soguk sulari
  2. besinci nesil geldi popom kalkti
  3. 40 entry giriyorum popom kuru kaliyor
  4. popom gibi tespit yapip ilgi ceken gerzek tip
  5. cisimi ediyom cisimi ediyom popom kuru kaliyo
  6. cisimi ediyom cisimi ediyom popom kuru kaliyor
  7. sozluge siciyom sozluge siciyom popom kuru kaliyo
  8. ayarimi yiyorum ayarimi yiyorum popom kuru kaliyor

© 2008 - uludağ sözlük

popom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. popom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu popom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her yazara bir iphone » altinyemis » saipsiz » talih kusu » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » teknik resim » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » hikmet cetinkaya » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » pinarwadi » tarumar » muharrem orucu » goncagul sunar » kultursuz dinazor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sehid » babaanne vecizeleri » wahayra » alp arslan » kujata » mustafa denizli » addictive drums » besiktas » sabetay sevi » zombie inc » oral ozer » osuruklu sirin » rosa parks » konya » gaasaray