pop my cherry 

kapat
  1. the golden age of grotesque albümünden bir marilyn manson- fiona apple düeti. türkçe de "bekaretimi al" manasına gelir.
    #3009416 (abisesque, 15.02.2008 21:03 ~ 21:05)
  2. bass gitar dinlemek isteyenler için ideal.
    bir de nasıl bir wah pedali kullanılmıştır öyle aman diyim bir de delay filan...
    #3413593 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 18.05.2008 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

pop my cherry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pop my cherry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pop my cherry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fausto zonaro » impossible brutality » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » hadise » stop hammertime » not seni seviyorum » debit » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » frida kahlo » su an sevisiyorum ama seninle degil » shawne williams » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » iliskilerde yas farki » san dimas » savasim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » p s i love you » the turning » sacmalamada sinir tanimamak » toplu emo katliami » basligi duzelt » agalmatophilia » beni al » latince bilen sozluk yazarlari » gozyasi » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » ama o benim dinimden degil » coumineol » two seconds in life » abuse