ponpon 

kapat
  1. taraftarı coşturmak için kullanılan püsküllü alet.
    (bkz: ponpon kizlar)
    #287294 (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 00:00)
  2. yabancı filimlerde ponpon kızların basıyla takım kaptanı sevgili olur nedense.Ve kız film sonunda kaptanın sureklı ezdıgı cocula cıkmaya baslar. ? ?
    #287372 (ozkrm, 29.05.2006 00:15)
  3. örgü kazak, bere, atkıların uçlarına takılan, yuvarlak püskül.
    #627929 (asiti kaçmış kola, 12.09.2006 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

ponpon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ponpon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ponpon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » msn de sevgiliyi beklemek » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » polat alemdar in eroinman olmasi » fatma aliye » felsefenin tesellesi » bekaret uzerine acilan basliklar » yasa mustafa kemal pasa yasa » mahsun kul » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » dugunde candy shop calmak » iki penisli dogmus bebek » turkiye de cinsellik kavrami » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laf sokusturmak » sozlugu yonja com a cevirmek » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » ucuncu dunya savasi guncesi » serkan gedik » red alert 2 yuri s revenge » yunanca » ilk deniz ucaklari » cirkin olmak » taramali yaz 3990 a gonder » bir sehri sevmek » ruyada entry girmek » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » sucuklu yumurta yemenin faydalari » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak