pollyanna yazar 

kapat
  1. eksi oyu "ne güzel yazdıklarım okunuyor" diye kabul eden, verilen ayarlara "siz de haklısınız" diyen yazardır.
    #2771586 (black and white, 31.12.2007 16:16)
  2. iyilik meleği yazarlardır.* *
    #2771596 (yamuq, 31.12.2007 16:18)
  3. hayatı üç beş eksiye, bir kaç kötü söze üzülmeye değmeyeceğini anlamış kişidir.
    #2771622 (Seytanin Fisildadiklari, 31.12.2007 16:23)

© 2008 - uludağ sözlük

pollyanna yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pollyanna yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pollyanna yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » milyaket » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » uludag sozluk gammazi » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » silikon yastik » genpatech » sozlukten kiz kaldirmak » roll over beethoven » ask yaslandirir » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » aura » harvey nichols » evrim teorisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » noi albinoi » osman pamukoglu » sonu sacma biten fimler » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » ne dedene nene de ne nenene dede de » sinan engin » umut etmeyi umut etmek » suudi arabistan » kimse yazmazsa ben yazarim » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » morgan freeman » turkiye de biranin cok pahali olmasi » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » ders calismaya baslama gazi » nefesim nefesine